Trimite unui prieten.   Deschide in browser.
SensoDays.ro 021.407.34.34   
 
BUCATARIE BAIE LIVING & DECO BIROU CASA & GRADINA INGRIJIRE PERSONALA
 
Colectia pentru baie Tempo - Ideal Standard

Ideal Standard va propune o colectie pentru o baie perfecta pentru intreaga familie. Solutii practice pentru fiecare membru, indiferent cat este de pretentios. Vezi oferta completa AICI.

 
De Halloween da viata casei tale!

De Halloween Vrajitoarele si Vrajitorii infometati sunt cei mai periculosi... De acea trebuie sa ai suficienta mancare si bautura pentru toata lumea. Alege din timp tot ce iti trebuie pentru aranjarea mesei si iluminarea casei asa cum se cuvine.
Tic-Tac ... Tic-Tac ... Incepe pregatirile din vreme pentru ca si timpul zboara, nu numai maturile fermecate. Vezi oferta completa aici.

 
Servirea mesei de la Villeroy & Boch

Mesele in familie ne aduc mai aproape de cei dragi. De ce sa nu facem din asta o obisnuinta? Gasiti tot ca va trebuie pentru o servire fabuloasa AICI.

 
Rigole de dus

Rigolele sunt sisteme simple si elegante pentru preluarea unui flux mare de apa. Astfel, cadita de dus devine inutila iar podeaua de baie va ramane uscata. Incearca si tu, vei ramane surprins de aspect si calitate, si fericit cu alegrea facuta. Oferta completa AICI.

 

Fii pe faza, prinde OFERTE INCREDIBILE si SFATURI UTILE!

 
Fii pe faza si prinde OFERTE INCREDIBILE!
Programeaza-te pentru o Sedinta de Consultanta GRATUITA!
 
90 de zile RETUR pentru produsele din categoria Casa si Gradina, Baie, Bucatarie 90 de zile RETUR pentru categoriile Casa si Gradina, Baie, Bucatarie Transport GRATUIT pentru comenzile de peste 299 lei Transport GRATUIT pt. comenzile de peste 299 lei Platesti relaxat in RATE fara DOBANDA Platesti relaxat in RATE fara DOBANDA OFERTA ZILEI - zi de zi oferte incredibile OFERTA ZILEI - zi de zi oferte incredibile
 
Facebook Google Blog

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!
SensoDays isi rezerva dreptul de a modifica sau de a retrage in orice moment promotiile afisate, fara un anunt in prealabil.

Acest newsletter a fost expediat pe adresa cumparnet@gmail.com de SensoDays.ro, magazin online, Str. Stirbei Voda, nr. 160-162, Sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010121, tel. 021.407.34.34.
Pentru a te dezabona, urmareste link-ul unsubscribe.