Trimite unui prieten.   Deschide in browser.
SensoDays.ro 021.407.34.34   
 
BUCATARIE BAIE LIVING & DECO BIROU CASA & GRADINA INGRIJIRE PERSONALA
 
Solutii de incalzire pentru terase

Stai confortabil afara, chiar daca e frig! Solutiile noastre de incalzire prin infrarosu au avantajul ca distribuie temperatura uniform si genereaza caldura rapid inca de la pornire. Ia-ti si tu sistemul de AICI.

 
Eglo - How TRENDy are you?

Fii in TREND! Eglo iti propune aceasta colectie pentru cea mai placuta locuinta, indiferent de buget sau gusturi. Convinge-te ca avem cele mai bune si variate oferte AICI.

 
Baterii baie Steinberg - Triple One

Din pasiune pentru detalii si entuziasm pentru tehnologia moderna, nimic nu este lasat la pura intamplare. Bateriile si Accesoriile Triple One de la Steinberg, toate Made in Germany, sunt acum disponibile chiar AICI.

 

Fii pe faza, prinde OFERTE INCREDIBILE si SFATURI UTILE!

 
Fii pe faza si prinde OFERTE INCREDIBILE!
Programeaza-te pentru o Sedinta de Consultanta GRATUITA!
 
90 de zile RETUR pentru produsele din categoria Casa si Gradina, Baie, Bucatarie 90 de zile RETUR pentru categoriile Casa si Gradina, Baie, Bucatarie Transport GRATUIT pentru comenzile de peste 299 lei Transport GRATUIT pt. comenzile de peste 299 lei Platesti relaxat in RATE fara DOBANDA Platesti relaxat in RATE fara DOBANDA OFERTA ZILEI - zi de zi oferte incredibile OFERTA ZILEI - zi de zi oferte incredibile
 
Facebook Google Blog

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!
SensoDays isi rezerva dreptul de a modifica sau de a retrage in orice moment promotiile afisate, fara un anunt in prealabil.

Acest newsletter a fost expediat pe adresa cumparnet@gmail.com de SensoDays.ro, magazin online, Str. Stirbei Voda, nr. 160-162, Sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010121, tel. 021.407.34.34.
Pentru a te dezabona, urmareste link-ul unsubscribe.