Trimite unui prieten.   Deschide in browser.
SensoDays.ro 021.407.34.34   
 
BUCATARIE BAIE LIVING & DECO BIROU CASA & GRADINA INGRIJIRE PERSONALA
 
Igiena vasului de WC la superlativ

Tehnologii patentate ce au un singur scop: Igiena Ta si a Familiei tale! Datorita noului design al marginii de ceramica, apa ajunge cu o presiune mai mare pe toata suprafata vasului WC, asigurand astfel o igiena perfecta, fara stropi suplimentari. Cu aceste sisteme de ultima generatie, microbii nu mai au ce cauta in baia ta. Convinge-te si tu AICI.

 
Rigole de dus

Rigolele sunt sisteme simple si elegante pentru preluarea unui flux mare de apa. Astfel, cadita de dus devine inutila iar podeaua de baie va ramane uscata. Incearca si tu, vei ramane surprins de aspect si calitate, si fericit cu alegrea facuta. Oferta completa AICI.

 
Tot ce ai nevoie pentru preparatele la cuptor

Costite rumenite cu crusta, sufleuri, cartorfi cu unt la cuptor ... mmmmm. Gatitul de placere inlatura stresul, iar rezultatul este perfect pentru toata familia. Tot ce ai nevoie pentru preparate gustoase si bine facute la cuptor, gasesti chiar AICI.

 

Fii pe faza, prinde OFERTE INCREDIBILE si SFATURI UTILE!

 
Fii pe faza si prinde OFERTE INCREDIBILE!
Programeaza-te pentru o Sedinta de Consultanta GRATUITA!
 
90 de zile RETUR pentru produsele din categoria Casa si Gradina, Baie, Bucatarie 90 de zile RETUR pentru categoriile Casa si Gradina, Baie, Bucatarie Transport GRATUIT pentru comenzile de peste 299 lei Transport GRATUIT pt. comenzile de peste 299 lei Platesti relaxat in RATE fara DOBANDA Platesti relaxat in RATE fara DOBANDA OFERTA ZILEI - zi de zi oferte incredibile OFERTA ZILEI - zi de zi oferte incredibile
 
Facebook Google Blog

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!
SensoDays isi rezerva dreptul de a modifica sau de a retrage in orice moment promotiile afisate, fara un anunt in prealabil.

Acest newsletter a fost expediat pe adresa cumparnet@gmail.com de SensoDays.ro, magazin online, Str. Stirbei Voda, nr. 160-162, Sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010121, tel. 021.407.34.34.
Pentru a te dezabona, urmareste link-ul unsubscribe.